Wie is Bylau

door | jan 1, 2019 | Nieuws | 0 Reacties

Bylau is afgeleid van mijn naam Laura en ik ben nu anderhalf jaar geleden begonnen met een webshop in zilveren sieraden. Inmiddels uitgebreid met woonaccessoires en een grote loods als opslagruimte. 

In 2018  was ik met mijn vriend, zoon en familie op vakantie op Bali.  Daar heb ik  een zilver  fabriek bezocht en was erg onder de indruk van wat ze daar maakten. Handgemaakt door vakkundige locals uit Bali. Natuurlijk heb ik daar een aantal mooie ringen en armbanden  gescoord.  Terug uit Bali kreeg ik zoveel enthousiaste reacties op de sieraden dat ik mij ben gaan verdiepen in het importeren van de sieraden naar Nederland.  Ik heb  contact gezocht met de eigenaar van de fabriek en een bestelling geplaatst. De eerste armbanden waren binnen no time verkocht.

Met veel passie en liefde voor Bali en voor de prachtige sieraden, ben ik toen een webshop begonnen.  Bylau heeft een mooie collectie zilveren armbanden, ringen, oorknopjes, kettingen en leren armbanden.  En niet helemaal onbelangrijk en supermooi, is het feit dat op alle armbanden mijn eigen Bylau logo, in de vorm van een palmboom gegraveerd is. De palmboom staat symbool voor mijn liefde voor Bali, mijn Molukse & Javaanse roots.  

Naast zilveren sieraden worden er op Bali fantastisch handwerk, prachtige woonitems en schilderijen gemaakt.  Een perfecte combinatie dacht ik;  Nu biedt Bylau een groot variety in schelpenhangers, in de webshop nu keus uit meer dan 30! maar ook tribals, houtwerk, balinese art en allerlei woonitems. Allemaal met veel zorg uitgekozen. Ik houd van schelpen, bamboe en hout en dat is te zien in de webshop.  

In april van 2020 zouden mijn vriend en ik en onze zoon teruggaan voor een heerlijke vakantie op Bali. De bedoeling was ook om de  schelpenmakers, leveranciers  en de zilverfabriek te bezoeken. Door de coronavirus is dit niet doorgegaan maar zodra het weer kan en veilig is, hopen we weer terug te gaan naar Bali. 

Een van mijn Balinese contacten, Putu,  een uitstekende gids overigens,  hoopt een waterput te kunnen realiseren voor zijn familie. Ik vind het fijn dat ik hem hiermee kan helpen door het werk dat hij voor mij doet.  Hierdoor kan ik de herkomst van het product maar ook de Balinese mensen nog meer waarderen en omarmen. 

Veel plezier met het bekijken van de woonitems en/of de sieraden. 

Lieve groet Laura 

× Hoe kan ik je helpen?