Prachtige duurzame kerstpakketten door BYLAU

door | sep 20, 2023 | Nieuws | 0 Reacties

 

Kerstpakketten met natuurlijke decoratie items uit Bali

We klagen weleens over wat het kerstpakket dit jaar weer gaat worden maar toch kijken we er ieder jaar weer naar uit ! Ben jij werknemer of werkgever ? Informeer eens naar de mogelijkheden voor een orgineel mooi (kerst) cadeau bij BYLAU.

Kerst is een tijd om elkaar te verwennen en te laten zien dat je aan ze denkt. Een kerstpakket is een mooie manier om dit te doen. Maar wat als je op zoek bent naar een kerstpakket dat niet alleen mooi is, maar ook uniek en duurzaam? Dan is een kerstpakket met natuurlijke decoratie items uit Bali een perfecte keuze.

Natuurlijke schoonheid

De decoratie items uit Bali worden gemaakt van natuurlijke materialen, zoals hout, schelpen, steen en textiel. Dit geeft ze een prachtige, natuurlijke uitstraling die in elk interieur past.

Handgemaakt

Alle decoratie items worden met de hand gemaakt door lokale ambachtslieden. Dit zorgt voor een unieke en persoonlijke touch.

Duurzaam

De decoratie items zijn gemaakt van duurzame materialen. Dit betekent dat ze lang meegaan en niet snel vervelen.

Keuze uit verschillende items

Er is een ruime keuze uit verschillende decoratie items, zodat je een kerstpakket kunt samenstellen dat perfect past bij de stijl van je bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Wanddecoratie, zoals schilderijen, foto’s en wandkleden
  • Tafeldecoratie, zoals vazen, schalen en kandelaars
  • Accessoires, zoals sleutelhangers, sieraden en woonaccessoires

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor kerstpakketten met natuurlijke decoratie items uit Bali? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag om een pakket samen te stellen dat perfect past bij jouw bedrijf.

Voordelen voor werkgevers

Er zijn een aantal voordelen voor werkgevers die kiezen voor kerstpakketten met natuurlijke decoratie items uit Bali:

  • Uniek en duurzaam: De decoratie items zijn uniek en duurzaam, waardoor ze een blijvende herinnering zijn aan het kerstpakket.
  • Afkomstig van lokale ambachtslieden: De decoratie items worden gemaakt door lokale ambachtslieden, waardoor je je steentje bijdraagt aan de lokale economie.
  • Milieuvriendelijk: De decoratie items zijn gemaakt van duurzame materialen, waardoor ze beter zijn voor het milieu.

Conclusie

Kerstpakketten met natuurlijke decoratie items uit Bali zijn een mooie, unieke en duurzame manier om je medewerkers te verwennen. Ze zijn een perfecte keuze voor werkgevers die op zoek zijn naar een kerstpakket dat niet alleen mooi is, maar ook een boodschap uitdraagt.

Laura denkt graag met je mee wat de mogelijkheden zijn. Contact ons via onze nummer 06-11200512 of mail ons via info@bylau.nl
× Hoe kan ik je helpen?